top of page
IMG-20190716-WA0002_edited.jpg

KOULUTETTU HIEROJA
URHEILUHIEROJA
KOULUTETTU PERSONAL TRAINER

 

Richard Ebrahim

Olen Richard Ebrahim, koulutettu hieroja/urheiluhieroja (Oulun hieroja-akatemia), Personal Trainer (T4Y), kuntosalivalmentaja (T4Y), juoksu- ja jalkapallovalmentaja (UEFA B). Ohjaan lasten ja nuorten parkour ja palloilukerhoja Kiimingissä. Minulla on pitkä työura lasten varhaiskasvatuksen parissa (päiväkoti) ja olen saanut Montessori opettajan pätevyyden.

Liikunta ja urheilu ovat olleet aina tärkeä osa minun elämääni. Jos en ole harrastamassa sitä niin olen valmentamassa tai seuraamassa televisiosta. Jalkapallo, koripallo, kuntosali, pyöräily ja juoksua ovat minun suosikkilajeja. Talvella hiihdän jonkun verran. Olen ollut aina kiinnostunut ihmisen anatomiasta, fysiologiasta ja suorituskyvyn parantamisesta. Innostuin hierontatyöstä jo jalkapallovalmennusaikana. Muiden työkiireiden vuoksi en tuolloin vielä hakenut hierojakoulutukseen. Vihdoin päätin vuoden 2018 lopussa kouluttautua urheiluhierojaksi. Hain helmikuussa 2019 hyvissä ajoin opiskelupaikkaa ja valmistuin kesäkuussa 2020 koulutetuksi hieroja/urheiluhierojaksi.

Hieronta studioni sijaitsee kotonani Jäälissä. Osoite on Pekkalantie 31, Jääli.

Teen myös Personal Trainerin töitä Oulun alueella. Personal Trainerina erikoisosaamisalueitani ovat erityisesti painon hallinta, juoksu- ja kuntosalivalmennus sekä yleisesti pysyvään terveeseen elämäntapaan ohjaaminen ja muutoksessa tukeminen. Tarjoan ammattitaidolla sekä ryhmä- että yksilövalmennusta. 

bottom of page